Τρόποι αποστολής / πληρωμής

/
Τρόποι αποστολής / πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας σου πραγματοποιείται είτε με αντικαταβολή είτε με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό . Τα έξοδα αποστολής  είναι δωρεάν για αγορές 70€ και άνω. Τα έξοδα αποστολής  διαμορφώνονται ως εξής: *Αντικαταβολή – 5,00€.*Τραπεζική Κατάθεση – 3,00€.

Μόλις το ποσό της παραγγελίας σου καταχωρηθεί σε εμάς, τότε θα αποσταλεί και η παραγγελία σου. Η μεταφορά των χρημάτων από το λογαριασμό σου σε εμάς, συνήθως διαρκεί κάποια λεπτά μέχρι κάποιες ημέρες. Μόλις εμφανιστεί το ποσό στον λογαριασμό τότε θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email και θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελία σου.

Ο τραπεζικος μας λογαριασμός είναι:

Δικαιούχος: ROOT YELENA
NBG
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
GR8801102000000020001131406

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται στην Ελληνική επικράτεια, εντός δύο – πέντε (2-5) εργάσιμων ημερών μέσω courier αφού γίνει η επιβεβαίωση της παραγγελίας σου. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σου προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 18:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Μόλις η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής, θα σου ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.

Αν το εμπόρευμα φτάσει στον προορισμό του και δεν υπάρχει άτομο να το παραλάβει, τότε η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς Γενική Ταχυδρομική θα κάνει άλλες δυο προσπάθειες, τις επόμενες εργάσιμες, για να παραδώσουν το προϊόν σε σένα, αφήνοντάς σου μια ειδοποίηση για να επικοινωνήσεις με τον αρμόδιο εκπρόσωπό τους. Το χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσεις μαζί τους και να καθορίσετε την εκ νέου αποστολή του προϊόντος σε εσάς είναι 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος το προϊόν επιστρέφεται αυτόματα στις αποθήκες μας. Όταν το προϊόν επιστραφεί σε εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τις εναλλακτικές που σου προσφέρουμε. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η εταιρεία δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στη διεύθυνση που μας έχεις ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησες στη φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.