Πολιτική επιστροφών

/
Πολιτική επιστροφών

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας για τις αγορές σας .

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας , είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. 

Εάν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος , μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 12 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων-παραγγελιών.

Για προϊόντα τα οποία έχουν αποσταλεί από εμάς και δεν δύναται να υπάρξει επιστροφή χρημάτων, αντ’ αυτού σας παρέχουμε πίστωση των χρημάτων σας για ένα χρόνο ώστε να αγοράσετε κάποιο νέο προϊόν πάντα σύμφωνα με τις προϋποθέσεις αλλαγής. 

Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, τα χρήματα θα εμφανιστούν στο λογαριασμό σας σε διάστημα 15 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της επιστροφής από εμάς. Συνιστούμε για δική σας διευκόλυνση, ώστε να μην υπάρχουν επιπλέον κρατήσεις από την τράπεζα, ο λογαριασμός που δίνετε να ανήκει σε τράπεζα Alpha bank. Το ποσό που θα επιστραφεί στο λογαριασμό σας αφορά απολειστικά την αξία του προϊόντος και όχι των μεταφορικών. Το ποσό των μεταφορικών ή οποιονδήποτε άλλων υπηρεσιών που έχει πληρωθεί για την εξυπηρέτηση της αποστολής δεν επιστρέφεται. 

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ημερομηνία κατάθεσης στο λογαριασμό σας παρακαλώ καλέστε μας στο 2105572560 & 6906061104 στο τμήμα του e-shop Δευτέρα με Παρασκευή 10:00-17:00.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ένα προϊόν για διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα ή με άλλο διαφορετικό είδος.  

Τα έξοδα επιστροφής  και νέας αποστολής 6,00€ για τις  αλλαγές , επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή και χρεώνονται στην αντικαταβολή της νέας αποστολής.

Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία.

Δυνατότητες επιστροφής: Πίστωση: Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση θα γίνει εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας . ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ.  . 


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια). Δελτίο επιστροφής ΕΔΩ.

Rootfashion
Ισιδώρου Τσίγκου 2, Ασπρόπυργος 19300 2105572560, 6906061104

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.