Πολιτική επιστροφών

/
Πολιτική επιστροφών

Ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας για τις αγορές σας .

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι από την αγορά σας , είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. 

Εάν επιθυμείτε την αντικατάσταση του προϊόντος , μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 12 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα πωλήσεων-παραγγελιών.

Για προϊόντα τα οποία έχουν αποσταλεί από εμάς δεν δύναται να υπάρξει επιστροφή χρημάτων, αντ’ αυτού σας παρέχουμε πίστωση των χρημάτων σας για ένα χρόνο ώστε να αγοράσετε κάποιο νέο προϊόν πάντα σύμφωνα με τις προϋποθέσεις αλλαγής. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε ένα προϊόν για διαφορετικό μέγεθος ή χρώμα ή με άλλο διαφορετικό είδος.  Δωρεάν μεταφορικά για πρώτη αλλαγή (σε προϊόν χωρίς έκπτωση)

Τα έξοδα επιστροφής  και νέας αποστολής 6,00€ για τις επόμενες αλλαγές ή αλλαγές σε προϊόντα με έκπτωση ή σε εκπτωτικές περιόδους, επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταναλωτή και χρεώνονται στην αντικαταβολή της νέας αποστολής.

Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαραίνει την τελευταία.

Δυνατότητες επιστροφής: Πίστωση: Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση θα γίνει εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας . ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ .

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια).

Rootfashion
Δημητρίου Λιάκου 3, Ασπρόπυργος 19300 2105572560, 6906061104

Πληκτολογείστε αυτό που ψάχνετε

Καλάθι αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.