Τηλ. 6906.061104 - e-mail:info@rootfashion.gr

Τρόποι αποστολής

Ελλάδα
Όλες οι αποστολές μας γίνονται με αντικαταβολή με courier ή με προπληρωμή κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 50,00€ είναι δωρεάν (εκτός από εκπτωτικές περιόδους).

Εξωτερικό
Όλες οι παραγγελίες εκτελούνται μετά από προπληρωμή κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό και αποστέλλονται με ΕΛΤΑ, συστημένες με αριθμό αποστολής για online παρακολούθηση. Οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται εντός 5-7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας.  
Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο και Ευρώπη είναι 10,00€.

Εκτέλεση & Αποστολή Παραγγελιών.
Οι παραγγελιές εκτελούνται εντός 2-5 εργάσιμων ημερών, πολλές φορές και την ίδια ημέρα, ανάλογα πάντα την διαθεσιμότητα και τον όγκο παραγγελιών.
Οι παραγγελίες για νέα κομμάτια εκτελούνται εντός 7-10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.
Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, όταν υπάρχει μεγάλος όγκος παραγγελιών, γίνεται γραπτή ενημέρωση για τον υπολογιζόμενο χρόνο εκτέλεσης και αποστολής της παραγγελίας.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας, αποστέλλεται γραπτό μήνυμα e-mail με όλα τα στοιχεία αποστολής, προς ενημέρωση του πελάτη.

Ιστορικό πελατών με Άρνηση Παραλαβής.
Οι παραγγελίες πελατών μας, που στο ιστορικό τους έχουν αποστολές που αρνήθηκαν να παραλάβουν ή δεν ανταποκρίθηκαν στην γραπτή ή τηλεφωνική μας / της courier ενημέρωση και επιστράφηκαν στην ROOT FASHION με την ένδειξη (ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ – ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ), θα γίνονται δεκτές μόνο μετά από προπληρωμή – κατάθεση του συνολικού ποσού της νέας παραγγελίας, σε τραπεζικό μας λογαριασμό.
 

Scroll to Top